ЗДРУЖЕНИЕ НА ЛИЦА СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА И ДРУГИ ПОПРЕЧЕНОСТИ - ВЕЛЕС

КОНТАКТ

+389 75/403-303
+389 75/464-655

zlcpdpveles@gmail.com
zlcpveles@yahoo.com

контактирајте нè

Архепископ Михаил, 156

Велес, Р. С. Македонија​

ЗДРУЖЕНИЕ НА ЛИЦА СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА

КОНТАКТ

© 1997 - 2023 Здружение на лица со церебрална парализа и други попречености - Велес. All rights reserved.